Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB genomineerd voor app en website van het jaar!

10 oktober 2024 - categorie apps Weer en Mobiliteit & categorie website Belangenorganisaties

ANWB is genomineerd voor website en app van het jaar 2024. De website in de categorie Belangenorganisaties en de Onderweg app in de categorie Weer & Mobiliteit.

Help je ons winnen?

Met passie en plezier werken we aan anwb.nl en onze apps. We zijn trots op onze Onderweg app en de websitenominatie en vragen jullie om op ons te stemmen en zo een gooi te doen naar de winst!

Stemmen kan tot 18 oktober.

Stem op ANWB Onderweg voor app van het jaar 

Stem op ANWB website van het jaar 

ANWB Onderweg app

Navigeren, file alerts, goedkoper mobiel parkeren, laadpalen, hotels, uitjes met ledenvoordeel of tankstations zoeken - inclusief actuele brandstofprijzen - en online pech melden. De ANWB Onderweg app helpt je als je onderweg bent met de auto, ook wanneer het onverwachte zich aandient. Zo ben je altijd zorgeloos en met plezier onderweg. Je vindt alles in de ANWB Onderweg app, in Nederland én Europa. 

Website anwb.nl

Of het nu gaat om mobiliteit of vrije tijd en vakantie: wij zetten ons in voor wat jij belangrijk vindt en laten jouw stem horen in Politiek Den Haag en Brussel.

Over Website van het Jaar verkiezing:
De Website van het Jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope en Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten. Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk:

  • Beste: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.

21 november 2024 zullen Emerce en Multiscope de winnende websites en apps bekendmaken tijdens de website van het Jaar Awardshow.